Μας ελάτε σε επαφή με
Sherry Zhang

Τηλεφωνικό νούμερο : +0086-13761261677

WhatsApp : +8613761261677

Εγχειρίδιο του ξεραίνοντας φούρνου

August 2, 2022

1. Πριν τη χρήση, πρέπει να δώσετε προσοχή εάν η τάση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος είναι συμβατή. Όταν βρίσκεται σε λειτουργία, το στηρίζοντας καλώδιο της υποδοχής δύναμης πρέπει να στηριχτεί σύμφωνα με τους κανόνες.

2. Μην αγγίξτε το ηλεκτρικό μέρος του διαστήματος στη αριστερή πλευρά του κιβωτίου με τα χέρια σας ή μην σκουπίστε το με ένα υγρό ύφασμα και το ξέβγαλμα με το νερό κατά τη διάρκεια δύναμη-στη λειτουργία. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος πρέπει να κοπεί κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης.

3. Το σκοινί δύναμης δεν πρέπει να τυλιχτεί γύρω από τα αντικείμενα μετάλλων, και δεν πρέπει να τοποθετηθεί σε μια χαμηλή θερμοκρασία ή ένα υγρό κέντρο για να αποφύγει τη διαρροή του λάστιχου λόγω της γήρανσης.

4. Μην επιβαρύνετε τα στοιχεία στο κιβώτιο, να αφήσουν έναν χώρο για τη φυσική μεταφορά της ατμόσφαιρας, έτσι ώστε η υγρή ατμόσφαιρα μπορεί να επιβραδύνει και να δραπετεύσει στη στέγη αέρα.

5. Έλεγχος εάν οι ασημένιες επαφές του εδαφοβελτιωτικού θερμοκρασίας είναι τριχωτές ή ανώμαλες. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιήστε ένα λεπτό ύφασμα γάζας για να λειάνετε τις επαφές πρίν χρησιμοποιεί τους, και τους σκουπίστε πάντα με ένα καθαρό ύφασμα για να κάνετε το αγαθό επαφών (σημειώστε ότι είναι απαραίτητη περικοπή η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος). Μην χτυπήστε τους σωλήνες μετάλλων του εσωτερικού ρυθμιστή θερμοκρασίας ώστε να επηρεαστεί η ευελιξία του.

6. Μην βάλτε τα εύφλεκτα υλικά σε ένα ξηρό κιβώτιο χωρίς explosionproof εγκατάσταση.

7. Μετά από κάθε χρήση, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος πρέπει να κοπεί τοπικά και να κρατήσει πάντα το εσωτερικό και έξω από το κιβώτιο καθαρό.