Μας ελάτε σε επαφή με
Sherry Zhang

Τηλεφωνικό νούμερο : +0086-13761261677

WhatsApp : +8613761261677

Περίπου ξένο δοκιμή ακτινοβολίας τόξων.

December 29, 2022

Η ξένο δοκιμή ακτινοβολίας τόξων θεωρείται για να μιμηθεί το πλήρες ηλιακό φάσμα επειδή παράγει την υπεριώδη ακτίνα, ορατός και το υπέρυθρο φως.
GB/T1865-1997 (ισοδύναμος με IS011341: 1994) περιγράφει αυτήν την προσέγγιση λεπτομερώς. Εντούτοις, αυτή η μέθοδος έχει επίσης τους περιορισμούς της, δηλ., η σταθερότητα της ξένο πηγής φωτός τόξων και η πολυπλοκότητα του συστήματος δοκιμής. Οι ξένο πηγές φωτισμού τόξων πρέπει να φιλτραριστούν για να μειώσουν την ανεπιθύμητη ακτινοβολία. Προκειμένου να επιτευχθεί η διαφορετική διανομή ακτινοβολίας, υπάρχουν πολλοί τύποι γυαλιού φίλτρων για να επιλέξουν από. Η επιλογή του γυαλιού εξαρτάται από τον τύπο του δοκιμής του υλικού και τελευταίας χρήσης της. Η αλλαγή του γυαλιού φίλτρων μπορεί να αλλάξει τον τύπο short-wavelength UV φωτός που περνά μέσω, μεταβαλλόμενος κατά συνέπεια την ταχύτητα και τον τύπο ζημίας που το υλικό υφίσταται. Τρεις τύποι φίλτρων χρησιμοποιούνται συνήθως: φως της ημέρας, γυαλί παραθύρων, και εκτεταμένοι UV τύποι.
Η UV δοκιμή γήρανσης ακτινοβολίας λαμπτήρων χρησιμοποιεί το φθορισμού UV λαμπτήρα για να μιμηθεί την καταστρεπτική επίδραση του φωτός του ήλιου στα ανθεκτικά υλικά. Αυτό διαφέρει από τους προηγουμένως αναφερθε'ντες ξένο λαμπτήρες τόξων, που είναι ηλεκτρικά παρόμοιοι με συνηθισμένοι κρύοι φθορισμού λαμπτήρας για το φωτισμό, αλλά παράγουν περισσότερο υπεριώδες φως από ορατούς ή το υπέρυθρο φως.